Betalningssätt

Betalning kan ske

1. Banköverföring

2. Betala med VISA, MasterCard, AMEX eller PayPal

Leveranser

Vi skickar ditt paket med fri frakt vid order över 499,00. Våra leveranser skickas med Postnord. Våra normala leveranstider är ca 1-2 arbetsdagar beroende på lagerstatus.

Ångerrätt

Du har full ångerrätt 30 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick och i originalförpackning. Om du utnyttjar din ångerrätt betalar du emellertid returfrakten själv. Kontakta alltid oss innan en eventuell retur så vi kan ge dig ett returnummer. Om en vara är felaktig eller att fel vara har skickats står vi för returfrakten.

Personuppgifter

Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig, så som namn, adress, e-postadress, telefonnummer. Detta samtycke ger du vid ditt köp. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Knivjohan i egenskap av personuppgiftsansvarig.

Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. Knivjohan kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta.

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.

Övrigt / Priser

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Knivjohan förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Du måste vara minst 18 år vid köp från Knivjohan. Samtliga priser i butiken är inklusive 25 % moms och är angivna i svenska kronor (SEK). Butikspriserna gäller om ingen annan överenskommelse är gjord. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan förvarning, beroende på valutakurser, portokostnader, omkostnader, eventuella skrivfel.